Mennyi egy átlag tanulmányi ösztöndíj összege az ELTE-n a BTK-n?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, a többi karhoz képest aránytalanul alacsony, remélem nem igazak a híresztelések..2012. febr. 20. 22:33
1/15 tetro válasza:
egy-két ezer forint ha 4.8 fölött van az átlagod. van szoctám, az olyan 15-18e Ft/hó
2/15 A kérdező kommentje:
hat az igen szegenyes..
es ez a 4,8-as atlag mennyire biztos? mert remalomszeruen hangzik. :)
2012. febr. 20. 23:44
3/15 tetro válasza:
mindegy mennyi az átlag. az BTK-n nem tudsz annyi ösztöndíjat kapni, hogy annak bármi jelentősége legyen.
4/15 anonim válasza:
ez sok mindentől függ
én pl. első félév (3,67-es kreditindex) után kaptam a minimális 6000 Ft-ot
aztán:
4,3 - 9900 Ft
6,77 - 36000 Ft
7,33 - 50000 Ft
az igazsághoz hozzátartozik, h ezutóbbiaknál már kétszakos voltam
5/15 anonim válasza:
Az a 4,8 az nem tanulmányi átlag, hanem kreditindex.
7/15 anonim válasza:
aránytalanul magas a többi karhoz képest -- akár 30-40-50 ezer (sőt több) is lehet
8/15 tetro válasza:
jelenleg vannak 50-80ezres ösztöndíjak. nem tudom mi történt...
10/15 69Girl válasza:
Aki a tanulmányi és a szociális ösztöndíjat összekeveri, az miért megy egyetemre? Szövegértés :D Tudom, hogy régi, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!