Színésznő akarok lenni, de az a baj, hogy nem tudok énekelni. Nagy baj? Nincs esélyem? 15/l
Akit esetleg felvesznek a Színművszetire ötödik próbálkozásra, azt 8-10 éves kora óta fejlesztik az ének, tánctanárok. Ennyi idős korodra már a helyi kis színházban kéne játszanod az egyik vörösingest a Pál utcai fiúkban. Minden évben szerepeltél az iskolában az október 23.-i és március 15.-i műsorokon? Minden évben elmentél sok vers-, és prózamondó versenyre?
Dráma tagozatra jársz a gimiben?
Jársz színházi előadásokra? A Padlásról mit gondolsz? Anna Kareninát láttad-e már? Az Operaház fantomja alapműveltség a te esetedben!
Kit tartasz kimagasló magyar színésznőnek?:)
ennyire nem muszáj fennhéjazni, ismerek olyan lányt, aki színmű előtt 3 évvel kezdett készülni. bár ő őstehetség.
másik barátnőmet tényleg az ág is húzza, pedig képzi magát, de ennyire azért mégsem.
iratkozz be drámás suliba, és az énektanár csodákra képes, elhiheted!
11.-esek vagyunk. Érettségi után barátnőm is Színművészetire akar menni, és ő sem játszik sehol, nem szerepel a suliban meg semmi, amit az 1. felsorolt. Hangja se vmi kiemelkedő, szóval az a kérdés hogy felveszik-e. Háát...
Na ezt csak azért írtam le, mert kb. neked is ennyi esélyed lehet.
Szia!
Én drámaszakos gimibe jártam, aztán nem tudtam elhelyezkedni színészként. Szóval gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!