Felvételizzek most egyáltalán?
Végzős vagyok gimnáziumban. Mindenképpen szeretnék továbbtanulni egyetemen, de nem tudom, hogy mit is szeretnék csinálni, úgy gondolom, hogy jobb lenne várni egy évet, talán addigra kialakulna.
A következő egy évben meg szeretnék vagy dolgozni, vagy nyelvet tanulni külföldön.
Sok egyetemen a legelső félévben nem engedik a passziválást. Tehát ha jelentkezek egyetemre, és felvesznek, akkor még onnan én eldöntöm, hogy egyáltalán beiratkozom-e? Érdemes egyáltalán most jelentkeznem bárhová?
Jövőre elvileg 2 emelt szintű érettségi kell a bejutáshoz, úgyhogy ha jól döntöttél beadtad.
Nyelvet tanulni egyetemen/fősulin is lehet vagy akár Erasmussal kimenni. Képesítés nélkül meg had ne mondjam milyen munkát tudnál szerezni..
Én nem hiszek a halasztásban, akik érettségi után rögtön halasztanak gyakran nem mennek vissza tanulni. Másrészt pár év buli és szórakozás is ráfér mindenkire, hiszen több ilyen év biztos nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!