Bukáskor előrehozott érettségi?
Figyelt kérdés
11. évfolyam végén május-júniusban vagy szeptember-októberben lehet a vizsgatárgyakból érettségit tenni, ha megtanulom mindből a 4 évfolyam anyagát? Azért írtam, hogy bukáskor, mert most bukásra állok és megfogok bukni, de ennek ellenére lehetséges a vizsga letétele az iskola, az igazgató függvényében??2012. febr. 20. 12:15
1/4 anonim válasza:
Ha megbuksz, nem érettségizhetsz....
2/4 anonim válasza:
Előrehozott érettségit abból a tárgyból tehetsz, amiből teljesítetted az iskolád tantervi követelményeit (előre a 12. évfolyam végéig). Tehát ha megbuksz, és augusztusban átmész, akkor az őszi időszakban tehetsz előrehozottat. Más kérdés, hogy minek, szerintem túlzott önbizalomra vall érettségire jelentkezni egy olyan tárgyból, amiből a tárgyévi követelményeket sem tudod teljesíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Minek kell ehhez személyeskedni?
2012. febr. 20. 19:40
4/4 anonim válasza:
Félreérted, ez nem személyeskedés. Azt se tudom, ki vagy, és nem is érdekel. Ez tapasztalaton alapuló helyzetértékelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!