Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nehéz az előrehozott info...

Nehéz az előrehozott info érettségi?

Figyelt kérdés
hogyan zajlik egy info érettségi??
2009. nov. 10. 06:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Az előrehozott is ugyanolyan, mint ami májusban történik. Úgy zajlik, hogy A4-es lapokban kapod a feladatot, amiket egy helyen összetűznek (így hasonló lesz, mint egy kis könyv) és a tanárod megmondja, hogy a gépen melyik mappában és hol találod a forrás fájlokat a dolgokhoz. Szerintem nem volt nehéz az infó érettségi, de érdemes minden apróságra odafigyelni, mert sok részpontra bontják magát a formázást is.
2009. nov. 10. 07:09
 2/2 fhenrir ***** válasza:

De ha konkrétan érdekelnek feladatok, itt az összes régebbi érettségi feladatait a forrásokkal meg a megoldásokkal együtt letöltheted: [link]

Egyébként nem nehéz, én 11. év végén csináltam, úgy, hogy csak 9-10-ben jártam infóórára. Érettségi előtt egy héttel kezdtem el gyakorolni (naponta 3-4 órát) és 85%-os lett, ami annyira nem is rossz. Attól is függ persze, hogy beszámítod-e a pontjaidba majd, és 95% felett akarod írni, vagy csak ECDL bizonyítványhoz kell, ami 80%-tól megvan. Ha végígcsinálgatod a korábbi érettségiket, és tanulsz rendesen szóbelire, akkor simán 90% fölött vagy.

2009. nov. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!