Megy valaki szeptembertől igazgatásszervezőnek (DE)?
Figyelt kérdés
Miért pont ezt választottad?El lehet vele helyezkedni?2012. febr. 19. 11:04
1/3 anonim válasza:
Én ugyan nem odajelentkeztem,de gondolkodtam rajta.Biztos,h el fogsz tudni vele helyezkedni,elég sok mindent tudsz vele csinálni,ha MSC-re is mész,akkor pedig még jobb.Sztem jó választás,csak ugye nincs állami belőle.
2/3 anonim válasza:
Én jártam oda fél évet, de utána otthagytam. Nekem túl száraz volt, rájöttem, hogy nem ezen a pályán akarok elhelyezkedni. De egyébként szerintem ha bejön neked, meg rendesen csinálod, el fogsz tudni helyezkedni vele szinte biztos. (Bár elég nagy a túlképzés, az én évfolyamom 200 fő felett volt a levelezősökkel együtt)
3/3 anonim válasza:
Én ide járok, elég nagy a szórás, sokan lemorzsolódnak..mi 190en kezdtük és másfél év után már csak 140en vagyunk.Ebből kb a felének lesz nagyjából diplomája jövőre,mert sokan halasztanak v csúsznak a tárgyakkal.Ha MSC-t is csinál hozzá valaki,akkor még nagyobb az esély az elhelyezkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!