Milyen a Budapesten lévő amerikai iskola? Van tapasztalata valakinek róla?
Ez az iskola Budapesten található.Ahogy a képeket elnézem sokkal barátságosabb , felszereltebb mint sok magyar iskola.Ebben több lehetőséget látok a csemetém számára.Ugyanis tapasztalatból tudom hogy az angolszász oktatási rendszerben nem azt erőltetik ami nem megy hanem azt ami megy , amiben tehetséges , de arra nagyon rámennek.És ennek így kell lennie.
A végzettségem már megvan hogy le tudjak telepedni az USA területére de addig, míg nem rendeződnek a dolgok addig itt van ez az iskola.
én is csak külföldi gyerekekkel beszéltem, akik ott tanulnak. Nagyjából 20 ezer dolcsi egy évre a tandíj, nem tudom ez mennyire tükrözi a színvonalat... Mármint a Nagykovácsiban levő.
Másik amerikai iskola, az egy zsidó iskola, ami Budapesten van.
A tandíj nem akadály.
A gyerekemet semmiképpen nem akarom a magyar oktatási rendszer még közelébe se engedni.
Tudtok még lehetőségeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!