Nagy hátrányt jelent, ha valaki nem a fővárosban tanul?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem lehet döntő szempont, de én személy szerint nem szívesen mennék Budapestre továbbtanulni, nekem túl nagy város és eddig nem keltett bennem túl jó benyomást, mikor ott jártam. Mennyivel jelent nagyobb hátrányt például álláskeresésben, ha valaki vidéki egyetemen végez?2012. febr. 15. 21:11
1/3 anonim válasza:
ez nagyban függ attól, h milyen szakról lenne szó.
2/3 A kérdező kommentje:
Vannak képzések, amik vidéken, egy adott helyen híresen jobbak? Mondjuk, gazdasági szakokra lennék kíváncsi.
2012. febr. 15. 21:21
3/3 anonim válasza:
én ilyenről nem tudok, kivéve az orvosi, ami azthiszem ugyanolyan jó a vidéki egyetemeken is. nagy átlagban a budapesti egyetemek az elismertek főleg, de vannak olyan szakok, ahol aztán meg teljesen mindegy, hogy hol végezted, úgy sem ér sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!