Érdemes-e várni a pótfelvételire? Ne adjam most be a jelentkezésemet?
Mindenképpen egy adott egyetem, adott szakára szeretnék bejutni. ANA, ANK,
Második, harmadik helyet is megjelölök.
Az a gondom, hogy ha a fentihez nem lesz elég pontom,, akkor felvesznek a második helyre. Viszont oda nem szeretnék menni.
Bevállalnám a költségtérítést is az első helyen megjelöltnél.
Viszont ha felvesznek a második helyre, már nem jelentkezhetek pótfelvételire. Ami mindig költségtérítéses.
Segítsetek, hogyan legyek okos!
Ne haragudj, de ez nagyon buta gondolat! Minek akarsz megjelölni olyan helyet, ahova nem mennél???
Jelentkezz csak a kiszemelt helyre államira első helyen, költségtérítésesre második helyen. Ha nem vesznek fel, akkor még egyszer beadhatod nyáron költségtérítésesre.
Miért ne jelentkezhetne? Ha nem veszik fel, akkor jelentkezhet, vagy ezt is megváltoztatták?
Különben meg mindegy, mert a jó megoldás az, hogy ha nem vesznek fel, akkor csinálsz egy kapcsolódó okj-t, nyelvvizsgát vagy szintemelő érettségit, és jövőre újra felvételizel oda, és csakis oda, ahova menni akarsz.
Köszi a válaszokat.
Most fejezek be egy két éves OKJ-képzést, újra fogok érettségizni 2 tantárgyból. Szóval van kitartásom, szorgalmas vagyok.
Mindenképpen be szeretnék idén jutni a felsőoktatásba, mivel lassan 21 éves leszek.
Az nagy problémám még, hogy oké csak két helyet jelölök meg.
Mi van akkor, ha ahová szeretnék menni nem lesz pótfelvételi????????????????
Ezen ráérsz akkor gondolkozni :)
A korodon meg ne problémázz! Én is ennyi idősen mentem egyetemre, de még tőlem idősebbek is vannak bőven! Ez az egy év nem oszt, nem szoroz, komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!