Akkor is jelentkezhetek pótfelvételire, ha most februárban nem adom be a jelentkezésemet sehová sem?!

Figyelt kérdés
Csak azok pótfelvételezhetnek, akik februárban már beadták valahova a jelentkezést? Vagy úgy is lehet, ha most nem jelölök meg semmit, csak akkor szeretnék?!
2011. febr. 8. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pótfelvételire az jelentkezhet, akit rendes felvételi eljárásban nem vettek fel egyetlen megjelölt helyre sem VAGY nem adott be jelentkezést!
2011. febr. 8. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Tehát akkor, ha én most nem jelentkezek sehova, de időközben mégis úgy határoznék, hogy beadom jelentkezésemet egy felsőoktatási intézménybe, akkor megtehetem?!
2011. febr. 8. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 2011. évi pótfelvételi eljárás során csak azok nyújthatnak be jelentkezést, akik a 2011. évi általános felvételi eljárás során nem jelentkeztek, vagy jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem!
2011. febr. 8. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Az érthetőség kedvéért az első kettő azt a választ próbálta kifejteni, hogy : "Igen".

Amúgy én úgy tudom a pótfelvételin csak 1 szakot jelölhetsz meg és az is költségtérítéses kell, hogy legyen...

2011. febr. 8. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy költségtérítéses legyen, viszont általában pótfelvételire csak költségtérítéses képzést hirdetnek meg.
2011. febr. 8. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:

"általában"

Hát, arra nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy azt a kevés állami helyet ne töltsék be az általános felvételi eljárás során... Tehát 99,9%, hogy akkor már csak költségtérítéses hely lesz, ahová jelentkezni lehet. Tavaly nem volt államilag támogatott.

Őszintén szólva nem nagyon értem, miért nem próbálod meg most is, sokat nem vesztesz vele, de nyersz egy újabb esélyt.

2011. febr. 8. 23:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz szépen mindenkinek a válaszokat! Megpróbáltam, beadtam a jelentkezést! Meglátjuk mi lesz! ;)
2011. febr. 15. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!