Úgy érzem szakmát tévesztettem, mit tegyek?
A szak, ahova járok, kreativitást igényel, de ezt menet közben láttam meg igazán (földtudományok)
Hülye, buta nem vagyok, mert 4 egész feletti átlagokat szoktam csinálni. Csak az a baj, hogy én abban vagyok jó, hogy betanuljak dolgokat, és azt visszaböfögjem. Azokat megértem, és meg is jegyzem. Csak az önálló kutatási jellegű feladatoknál vagyok gondban, mert nem tudok hogyan elindulni. Részben mert bizonytalan vagyok, részben mert tényleg semmi ötletem nincs. Valamennyi azért lenne, de nagyon nehezemre esik agyalni. Nem lustaságnak nevezném, hiszem mondom, hogy tanulok rendesen. A baj az, hogy az ilyen feladatokat, ahol alig kapok útmutatást, borzasztóan utálom, várom hogy legyen már vége, a kihívások egyálalán nem vonzanak. (magolni pl bizonyos mennyiségig szeretek is) Sajnos a munkám ilyen lesz pedig, ha lesz. Mit kéne tennem? Tényleg szívesebben dolgoznék valami betanított munkát, mint hogy vért izzadva oldjak meg nagy kreativitást igénylő feladatokat, amiket a pokolba kívánok. De a szüleim a jó jegyeim miatt ennek ellene vannak, én meg nem tudom, mi a jobb. Valami gépiesebb munkát végezni, tán kevesebb pénzért, de viszonylag ellenni magammal, vagy folyton új és új kihívásokat elfogadni, és utálni az élethivatásomat. Segítsetek!
én 25évesen váltottam szakmát, irodakukacból búvároktató lettem,és most hogy elértem egy nagyon magas szintet, megint tervezem a váltást valami izgalmasra :D soha nem késő, egy életed van, úgy éld ahogy neked jó.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!