Óbudai Egyetem, Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karról vélemények? Szakirányokról esetleg?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 09:42
2/8 A kérdező kommentje:
A környezetmérnök szak érdekelne, láttam hogy van könnyűipari, villamos és környinformatika szakirány, főleg a villamos szimpatikus de nincs ismerősöm akitól véleményt kaphatnék ezekről...Van esetleg infod?
2012. febr. 9. 07:17
3/8 anonim válasza:
Voltál nyílt napon?
Egyrészt a honlapjukról tájékozódhatsz, másrészt a nyílt napjaikon, Educatio-n adtak prospektust, de abban szerintem csak annyi van, mint a neten is.
Nem félsz, hogy nem lesz majdan munkád?
4/8 A kérdező kommentje:
köszi! Nem voltam sajnos,dolgozom,úgyhogy most munka mellett fizika érettségire készülök. Nagyonis tartok tőle hogy nem lesz munkám, de nem érdekel sem a gépész, sem a villamos és egyéb slágerpályák...mechatronika és társai. Bízom benne hogy esetleg külföldön találhatok vele munkát, németül és angolul felsőfokon beszélek.Elég nehéz döntés mert tudom hogy itthon még esélytelen ezzel elhelyezkedni de ha olyat választanék ami nem tetszik "csak" azért mert utána tuti az elhelyezkedés, hát...Nem utolsó szempont de végigszenvedném az egész képzést.
2012. febr. 10. 07:36
6/8 anonim válasza:
4. félévemet taposom a Rejtőn környezetmérnökként.
Nem ajánlom. Alapból fogalmam sincs hova fogok elhelyezkedni ezzel a diplomával, másrészt most szüntették meg a KÖM-ös szakirányokat is. Zorall. Kérdésed lenne akkor privátba. Sok sikert!
7/8 anonim válasza:
Mikor? Mert szerintem egy hónapja még ott voltak.
F*ck, már bocsánat. Én pont ma jelentkeztem.
8/8 anonim válasza:
Na jó, febr. 10-én még ott voltak a szakirányok, akkor linkeltem jómagam... Hát, ezek szerint júliusig még hátrébbrakom a listán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!