Most mondjátok meg, ezek közül mit érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Gondoltam az ápolás és betegellátás ápoló szakra(azon belül dietetikus), vagy idegenforgalmi szakmenedzser. De nézegetem a véleményeket, nehéz velük elhelyezkedni. Sok lehetőségem nincs, levelező, állami szakokban gondolkodok, Pécsen alap vagy felsőfok. (mellette dolgoznék)
Ha megnéznétek, nagyon megköszönném.
Tudom, hogy vmit tanulnom kellene, hogy jussak valamire. Van egy okj-s pénzügyi és számviteli ügyintéző végzettségem. Evvel eddig nem sokra mentem, és most már lassan 5 éve végeztem, úgyhogy gyanítom ezután se sok hasznát veszem. Pénzem nem igazán van még egy okj-ra.
2012. febr. 7. 23:00
1/1 A kérdező kommentje:
a link tudom csak a felvi oldalát mutatja, légyszi pipálgassátok be, mert a keresés eredményét nem lehetett belinkelni. köszi
2012. febr. 8. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!