Lujza1819 kérdése:
Regisztráltam a felvi.hu-n. Szeretném megkapni a biztonsági kódomat. Hol találom? Végigböngésztem az oldalt, de nem találom. Egy felvételiző gimnazista
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 15:07
2/15 A kérdező kommentje:
Azt írja,hogy el kell fogadni bizonyos feltételeket és utána az email-címemre küldik a kódot..Hol találom a feltételeket?
2012. febr. 6. 15:21
3/15 A kérdező kommentje:
A regisztrációt követően az e-felvételi menüpontra történő első kattintáskor a jelentkezőnek el kell fogadnia a felhasználási feltételeket.Ezt írja az oldal.Ezeket a feltételeket nem találom.Kérlek segítsetek!
2012. febr. 6. 15:37
5/15 A kérdező kommentje:
Az rendben van,megtettem.Az a problémám ,hogy nem találom azokat a feltételeket,amik elfogadásával automatikusan kapom e-mailben a kódot.Ehhez kérném a segítséget.Köszi előre is,nagyon fontos!
2012. febr. 6. 15:42
6/15 anonim válasza:
Beléptél az e-felvételibe, és nem írja ki? Akkor mit ír ki?
7/15 A kérdező kommentje:
Egy általános szöveget az e-felvételiről.Kerestem az információkat és így találtam hogy valami feltételeket kell elfogadnom ahhoz,hogy utána automatikusan kapjam a biztonsági kódot az e-mailcímemre.Valaki leírná pontosan a képéskete?:( nem értem..
2012. febr. 6. 15:48
8/15 A kérdező kommentje:
*lépéseket
2012. febr. 6. 15:48
10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne,igen elkeserített,hogy rögtön problémába ütköztem.Előre is köszi!
2012. febr. 6. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!