Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi az hogy 4. 000, -Ft/kredit/...

Mi az hogy 4. 000, -Ft/kredit/félév?

Figyelt kérdés

Nem elég, hogy kifizetem a 200.000 Ft/félév díjat, akkor még minden felvett kreditért fizetnem kell?

Vagy a 4.000 Ft az egész félévi kreditekre vonatkozik?

2012. febr. 5. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy fizetned kell a pluszban felvett kreditek után, 4 ezer forint/kredit.
2012. febr. 5. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Azt a mindenit ez nem semmi, szerintem nagy pofátlanság.

2012. febr. 6. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Hiszed te aranyom, nálunk több mint 8 rugó egy kredit... Amúgy meg ezért is kell átmenni a vizsgákon, nem pedig újra felvenni a tárgyakat. Itt minden pénzbe kerül már. Érted, ennyi erőlvel meg ők is mondhatják, mekkora pofátlanság, hogy fél év alatt nem tud erre a tárgyra felkészülni. Na érted.

Első voltam.

2012. febr. 6. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem már. Én azt hittem, hogy minden kreditért kell fizetni.

Szóval csak az újra felvett tantárgyért, és még arra ha pluszban akarok tárgyat felvenni nem csak az elő írtakat. Azokra kell fizetni.

Nem vagyok még ezekben a dolgokban jártas, hiszen idén érettségizem és most fogok felvételizni.

Köszi a válaszokat.

2012. febr. 6. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!