Felháborító, szakácsnak tanulok de kéthetente csak egyszer van gyakorlatom, hogy fogok így megtanulni jól főzni?
Figyelt kérdés
a recepteket fejből meg kell tanulni, holott úgy sokkal jobban menne, ha látnám amit csinálok de itthon sem tudom ezt gyakoroln mert pl egy kagyló felbontást meg kell mutatni. A sok mártás tanulásánál keveredik az egész, kéthetente egy gyakorlat? áh. szakácsok véleményét várom nekik ez hogy ment, és mennyi gyakorlatuk volt2012. febr. 4. 10:01
1/6 anonim válasza:
A szakács és háziasszony nem ugyanaz. Gondolom Te szakács akarsz lenni. Ahhoz nagyon sok elméleti tanulás kell, hogy bajt ne csinálj. Később többet leszel gyakorlaton.
3/6 A kérdező kommentje:
nem a kérdésemre válaszoltál
2012. febr. 4. 12:47
4/6 anonim válasza:
Igen, mert sajnos nem vagyok szakács, de annak készülök, és ezért érdekelne. De hát akkor elnézést, nem kell rá válaszólni
5/6 anonim válasza:
Akkor viszont érthetőbben is leírhatnád mit akarsz. Biztosan kapnál rá érthető választ valakitől...
6/6 anonim válasza:
szia
megkérdezhetem, hol tanulsz szakácsnak? most szeretnék szakács képzésre jelentkezni, és még eléggé válogatok a helyek között...inkább nem mennék ide, ha ilyen kevés a gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!