Honnan tudom, hogy egy főiskola vagy egyetem egy adott karán egy adott SZAKÁN hány állami hely van?
Nem igazán értem...azóta találtam egy ilyet:
Ezen meg konkrétan írják. Persze azokat nem, ami speciel engem érdekel. Nem értem én, hogy ez hogy működik...de legalább azok sem, akik csinálják:)
8. válaszoló vagyok. Ezen a linken azért van csak néhány szak, mert ez a tájékoztató hivatalos kiegészítése ami nemrég jelent meg, tehát itt csak azok a szakok vannak benne, amik új jelentkezési helyek december 15-höz képest.
Amúgy ha felmész a Felvi oldalára, minden intézménynél meg tudod nézni, hogy az egyes szakjai milyen finanszírozási formában hirdeti meg.
Ha pl. egy szakot meghirdetnek nappali államin és nappali költségesen, akkor a felvehető irányszám, ami az adott szak mellett van, az összesen a nappali tagozatra értendő, tehát az előre nem lehet tudni, hogy ebből pontosan hány államis és hány fizetős lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!