Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek is könnyebb lesz...

Szerintetek is könnyebb lesz bejutni műszaki képzésre?

Figyelt kérdés
Várhatóan kevesebb lesz a pontszám. (tudom ez csak találgatás)
2012. febr. 2. 12:45
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz kevesebb. Az államilag finanszírozott keretszámok nem emelkedtek (sőt, mintha csökkentek volna). És lehet, hogy többen fognak jelentkezni olyanok is, akik eredetileg más pályára készültek.
2012. febr. 2. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy könnyebb lesz, mint eddig. Esetleg könnyebb lesz, mint egy jogász vagy közgazd. szakra.
2012. febr. 2. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sem volt azért olyan nehéz, szerintem ez nem fog változni. A pontszámok nem hiszem hogy csökkennének, hiszen eddig sem voltak túl magasak.
2012. febr. 2. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. febr. 2. 14:04
 5/6 anonim válasza:

Szerintem nem fog sokat változni idén sem a ponthatár, de valóban könnyebb bejutni mint bent maradni.:)

Szóval tanulj sokat!:)

2012. febr. 2. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan lesz, mint eddig, max egy kicsit nőni fog.

De köztudott, hogy a műszaki szakokon a bent maradás a nehéz feladat, nem a bejutás... :)

2012. febr. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!