Hol tudok utánajárni, hogy igazgatásszervező szakról milyen mesterképzésre mehetek tovább?
Figyelt kérdés
Miskolcra járok igazgatásszervező szakra és érdekelne milyen mesterképzésre tudnék menni ezután,ami vmi másik szak?!
Vannak munkatársaim,akik valahol művelődésszervezőt végeztek,ami szerintem egy semmilyen szak és ezután elmehettek igazgatásszervező mesterképzőre. Valami ilyesmire gondolok én is..pl hogy vmi agrár vagy környezetvédelmi szakra mesterképzőre tudnék-e menni tovább. De ilyeneket hol tudok megnézni? Már kerestem a mesterkepzo.hu-n is,de nem találtam!
2012. febr. 3. 10:29
1/2 anonim válasza:
www.felvi.hu/diploman_tul/mesterszak_kereso
Kiadott egy párat, látni fogod:)
2/2 A kérdező kommentje:
Úúúú ez nagyon jó,köszönöm szépen !!!!!!!!!!!! :)
2012. febr. 3. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!