Nyíregyházi Főiskola! Kommunikáció és médiatudomány szak. Milyen?! :D
Figyelt kérdés
Milyen a gyakorlat, a tanárok stb? kíváncsi lennék hallgatók, vagy már végzett hallgatók véleményére! (nem kérem a büfé-ruhatár szak megnyilvánulásokat!) A válaszokat előre is köszönöm! :) :D2012. jan. 30. 15:58
2/12 A kérdező kommentje:
mit ugatsz anyád is ott dolgozik.. Ja és azt elfelejtettem kihagyni, hogy abból a szempontból nézve milyen, hogy műsorvezető szeretnék lenni..:)
2012. jan. 30. 16:09
3/12 anonim válasza:
Inkább szerezz valamilyen szakmát. Többre viszed vele :)
4/12 anonim válasza:
Anyáról annyit, hogy felsővezető. De, ha tényleg komolyan gondolod a műsorvezető dolgot NE Nyíregyre jelentkezz!
5/12 anonim válasza:
nyiregy egy vicc, a kommunikáció és média tudomány pedig óriási habi
De amúgy ez definiálja megfelelően a NYF-t.: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
6/12 anonim válasza:
nem akarlak bántani, de a Nyíregyházi Főiskolánál pocsékabb felsőoktatási intézményt szerintem még senki nem látott.
7/12 anonim válasza:
A komédia szak elvégzésével nem sokkal növeled az esélyed,hogy műsorvezető legyél.Inkább jó kapcsolatok kellenek hozzá,rátermettség,spontaneitás,megnyerő személyiség,képernyő-kompatibilis kinézet és szerencse.
8/12 A kérdező kommentje:
a videót megnézve, és a komikat olvasva, nem akarok már odamenni.. xD KÖSZÖNÖM ANNAK AKI BELINKELTE, HÁLÁS VAGYOK! :D
2012. jan. 31. 14:10
9/12 anonim válasza:
Most méééé?
Kib*szott jó hely, nem? :)
10/12 anonim válasza:
Pff oda jártok hogy ilyen okosak vagytok??? Csak mert én igen, és imádom. A szakról nem tudok sokat, mert én máson vagyok, de semmivel sem rosszabb a Nyíregyi Fősuli, mint bármelyik más. A Campus nagyon jó, a bulik, programok szintén, minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!