Lakberendezési irány?

Figyelt kérdés

Biztos van itt lakberendező, illetve ismerősötök aki ebben a szakmában dolgozik. Arra lennék kíváncsi mennyire keresett szakma? Mennyire lehet benne érvényesülni viszonylag kevesebb rajtudással? Félreértés ne essen, nem vagyok rettenetesen ügyetlen rajzoló, egyszerűen csak nem feltétlen vagyok tehetséges benne :)

És még az. mivel nyilván (Mo-on) nem feltétlen nagy a munkakereslet, mégis mire lehet számítani? Főleg pénz szempontjából.

Egy továbbtanulási lehetőséget kereső diák.

2012. jan. 30. 15:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Ó igen, és ha még ezek mellett ajánlást is tudnátok írni(Szombathelyen élek, szóval ahhoz viszonyítva) Nagyon Szépen Köszönöm! :)
2012. jan. 30. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem keresett. Ez a "nyugat" divatja, hogy felbérelnek egy lakberendezőt és majd ő megold mindent, de itt Mo-n ennek jelenleg semmi haszna nincsen. Sajnálom :S Viszont vannak ezek a TV csatornák (Spectrum home, Deco tv), ott gyakran mutatnak akár magyar lakberendezési műsorokat. Ott nézegess, hátha onnan kapsz tippeket, ötleteket. Egyébként ahogy elnéztem ezek a szakemberek főleg magazinoknál tanácsadók, illetve lakberendezési üzletekben segítenek. Én még soha nem találkoztam olyannal, aki lakberendezővel rendeztette volna be a házát.
2012. jan. 30. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos én se. Viszont ha elhelyezkednék vele, fix hogy nem itthon.. Úgy veszem észre, itthon már semmi nem tartozik a keresett kategóriába. A másik meg még az ötvös, amire gondoltam. Imádom az egészet úgy ahogy van, csak hát.. kitudja azzal mit lehetne kezdeni. Egyedüli szakmaként biztosan nem.:S
2012. jan. 30. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!