Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha geológiára megyek, egyetem...

Ha geológiára megyek, egyetem után el tudnék helyezkedni?

Figyelt kérdés
mennyire keresettek, meg fizetettek a geológusok?

2012. jan. 27. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

itt már leírtam sokszor,de leírom még egyszer: a jó termtud szakember nem hal éhen.lehet hogy 1-2 helyen kompromisszumot kell kötnie(pl. külföld,ingázás stb)

de sajnos sokan azt hiszik geológián,hogy elvégzik,és már másnap a MOL meg a WhiteHorse stb. ott áll az ajtajukban egy kész szerződéssel.aki tisztességesen elvégzi+ kutatómunkát végez az el fog tudni helyezkedni.

és ha kevesebb gondot szeretnél magadnak,akkor mindenképpen földtudról menj,ne környtanról

2012. jan. 28. 12:57
 2/2 anonim válasza:
100%

Vannak időszakok, mikor épp hiány van, mint például most! :) Elhelyezkedések nagyban meghatározza, hogy hol végeztél, milyen eredménnyel, és az egyetemi pályafutásod alatt mit tudsz felmutatni. Értem ezalatt, hogy kettessel 8 év alatt végigbukdácsoltad az 5 évet, vagy 3-4-5 jegyekkel teljesítetted szépen, miközben esetleg TDK, ERasmus, TDV, stb részvételed is van. A nyelvtudásról már nem is beszélek inkább :) Ha jól tudsz angolul, sőt még esetleg Oroszul, vagy spanyolul, akkor tiéd a világ!

Fizetés pedig jó MO.on is, persze külföldön sokkal többet kapsz!

2012. márc. 19. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!