Az orvosi egyetem mennyire megterhelő pszichésen?
Én is így vagyok vele, mint az előző, nem akarom tönkretenni magam, inkább bevállalok egy év csúszást, ha kell.
Hogy megbántam-e ? Ha újra kellene kezdenem, nem ezt választanám, annak ellenére, hogy 100%ig orvos szeretnék lenni. Sajnos nagyon sok lemondással jár, és vannak dolgok, melyek nem pótolhatók :(
A legnehezebb az, hogy látod, hogy más egyetemeken kb. szrt se tanulnak ahhoz képest, amit neked kell, van idejük mindenre, és elvileg ezek a "legszebb évek". Hát ha nekem ezek a legszebb éveim, akkor el sem tudom képzelni milyenek lesznek a legrosszabbak :D
De vannak dolgok, amiket az egyetemnek köszönhetek, pl. a társaság nagyon jó, segítőkész, igaz barátaim lettek, és így azért átsegítjük egymást egy-egy nehezebb időszakon :)
12:47-es vagyok.
Én azért nem látom annyira sötéten a dolgot, mint az utolsó:D Most sem választanék mást. Igazából el sem tudnám képzelni, hogy mással foglalkozzak.
"elvileg ezek a "legszebb évek""
Nekem tényleg ezek a legszebb éveim:) Legalábbis eddig. Pedig a gimit is szerettem.
Nekem nagyon bejön az a szabadság meg "életérzés", ami az egyetemi léttel jár:) És azért annak ellenére, hogy tényleg sok lemondással jár az orvosi, azért rengeteg szép élményt is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!