Lehetséges-e ez?
Figyelt kérdés
A felvételiről lenne szó. Ugye évek óta rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülök, ami azt jelenti hogy hátrányos vagyok vagyis plusz 20 pont. De édesapámnak( anyukám a hivatalos gyámom) csak 8 általános van, ami halmozottan hátrányossá tehet, ami 40 pontot jelent. Azt szeretném kérdezni hogy akkoris számít ez, hogyha nem ő a hivatalos gyámom, mert a szüleim elváltak?2012. jan. 24. 15:58
1/5 anonim válasza:
Ha felsőoktatásba történő jelentkezés céljából kérdezed,akkor csak a hivatalosan elismert és dokumentált dolgokat fogadják el. Tehát ebben az értelemben csak 20 pluszpont illet meg. Továbbá ugyanezen okból kifolyólag a kollégiumi elhelyezésben is előnyt élvezel. Ha biztosat szeretnél tudni,akkor írj egy mail-t a felvi jogászának. [link]
5-8 nap alatt jön válasz általában.
2/5 anonim válasza:
Inkább tanuljál ... el nem hiszem hogy miért jár ilyenekért + pont... mi se élünk túl jól de én nem kapok + pontot semmiért. Viszont tanulhatok mint állat 2 emelt alap hogy valami jobb helyre bekerüljek... szemétség
3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de semmi rálátásod a dolgaimra. Fogalmad sincs az egész életemről... Nem volt hasznos a hozzászólásod, és látszik a megnyilvánulásodból hogy nem igazán van élettapasztalatod...
2012. febr. 5. 20:42
4/5 anonim válasza:
vannak emberek akik szorgosan tanulnak
és vannak emberek akik itt számolgatják a pontjaikat.
Ha ezeket a pontokat megkapod be se kell menni felvételizni xd
5/5 A kérdező kommentje:
És vannak emberek akik 18 évesen egy r*hadt mekibe dolgoznak minden délután hogy egyáltalán le tudjon érettségizni, mert az apja eljátszotta mindenüket, az édesanyja meg nem tudja eltartani őt.. Igen, számolgatom a pontom, igenis igény tartok arra a kib*szott 40 pontra ha már ebben az évben nem tudtam annyira tanulni mint szerettem volna, önhibámon kívül!
2012. ápr. 16. 14:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!