Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire "kellene" teljesíteni...

Mennyire "kellene" teljesíteni az emelt érettségit, hogy felvegyenek az orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés

Még van másfél évem hátra, de ami itt zajlik az országban...teljesen elkeserített és nagyon összekuszálódtak a dolgok.

Ugye orvosi egyetemre két emelt érettségi kell (nekem az biosz és kémia lesz). Én ilyen 70-80%-os érettségiben gondolkodom, de itt-ott azt olvasom hogy 90%-ossal is alig vesznek föl...Most ez komoly?:D Még a bioszt így-úgy összehoznám,de kémia nem az erősségem...:/ Elkeserített a dolog.

2012. jan. 24. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy duplázni szeretnél e vagy hagyományos számítást. Én pl idén duplázni fogok. Tegnap este kiszámoltam, hogy mennyit kéne írnom ebből a kettőből és konkrétan 90+-ost kéne, különben esélytelen. Hát nem tudom mi lesz, eléggé kétségbeestem.
2012. jan. 24. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Na, látod, épp ez az.:S:S Nagyon félek...Pedig teljesen ez az álmom. Igazából nem a duplázás a célom.
2012. jan. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!