Ha még soha nem tanultam spanyolul, bekerülhetek 2 év múlva spanyol szakra, vagy ez lehetetlen?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nyáron szeretném letenni az angol középfokot, már 4 évet tanultam, de most járok magántanárhoz is. Utána, szeptember környékén tudok elkezdeni spanyolul tanulni, tehát akkor nem tudok abban a tanévben érettségizni belőle emelt szinten- ami alapkövetelmény a felvételihez, csak a rákövetkező évben.
lehetséges, hogy megírjam négyesre, ötösre, vagy hamis álmokat kergetek és valami más szak után keresgéljek?
Olyanok válaszát várom természetes, aki már bejárták ezt az utat, és esetleg már végeztek, vagy most tanulnak spanyol szakon...
Ez egy régi álmom egyébként, de eddig mást hallgattam...
2009. máj. 28. 14:22
11/11 anonim válasza:
Igen, simán sikerülhet:) Sok szerencsét kívánok hozzá!Én spanyol szakos vagyok PPKE-n:)nagyon ajánlom azt a sulit, mert ott tényleg meg fogod tudni tanulni a nyelvet és a tanárok is segítőkészek, ha úgy állsz az órájukhoz:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!