Bekerülhetek a BME-re?
Figyelt kérdés
420 pontom van, mérnök informatikus szakra jelentkeztem. Az előző két évben 370-390 körül volt a ponthatár, a felvett hallgatók átlagos pontszáma pedig a felvi.hu szerint 416. Megnyugodhatok vagy izgulhatok, hogy idén csupa géniusz fog jelentkezni és még jobban felemelik a ponthatárt? szerintetek?2011. máj. 27. 10:26
1/6 anonim válasza:
Bekerülni simán bekerülsz szerintem, a jobb kérdés ott, hogy meddig maradsz bent. :D Szóval sok sikert és kitartást! De majd kiderül, előre nehéz megmondani, van hogy 40-40pontot is változik. :S
2/6 anonim válasza:
inkább az a kérdés hogy bent tudsz e maradni.
3/6 anonim válasza:
Simán bekerülsz, de készülj fel arra, hogy a szak nagyon durva. Én Szegeden járok ilyen szakra, akkora ugrás van a gimi után, hogy hihetetlen, pedig nem jártam gyenge gimibe. A vizsgaidőszak 25x nehezebb mint egy érettségi.
4/6 anonim válasza:
Bocsi az offért, de az átlagpontszámot hol tudom megnézni?
5/6 A kérdező kommentje:
itt lehet megnézni: [link]
köszi a kommenteket! megnyugodtam :) tudom, hogy az élet nem habostorta arrafelé, hát ez van... csak jussak be, onnantól már legalább 100%ban rajtam múlik, hogy mi lesz.
2011. máj. 27. 14:31
6/6 anonim válasza:
Köszi!
Hát én nem nyugodtam meg, mert az általam kiszemelt szakra 441 az átlag, nekem meg lesz kb. 425. :D
De sztem te megnyugodhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!