Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakra mennyek informat...

Milyen szakra mennyek informatikai ágon?

Figyelt kérdés
Érdekel az informatika, csak nem tudom milyen ágon lenne érdemes elhelyezkedni, ami "jól fizet" és viszonylag könnyen el lehet vele helyezkedni, adnátok tippeket?
2012. jan. 22. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Gazdinfo, Proginfo, Mérnökinfo
2012. jan. 22. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
A gazdasági informatikust inkább ne keverjük a másik 2őhöz, az kicsit más.
2012. jan. 22. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Gazdinfo 70%-ban proginfo, 30 % közgáz.
2012. jan. 22. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
És nem gazdasági informatikust mondtam, hanem gazdaságinformatikus, mert az előbbi egy OKJ-s vacak...
2012. jan. 22. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:

pázmány itk mérnők info bsc->msc

itt megtanulhatsz pl. "érző" művégtagokat programozni, ha nem megy a biosz

akkor bme vik

2012. jan. 22. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gazdinfóra ne menj, én is ott vagyok és csalódás. Irány az ELTE programtervező informatika.
2012. jan. 23. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Gazdinfon mit értesz csalódás alatt ? Amúgy proginfon is csak a prog alapjait kapod meg, a többit magadtól kell felszedni. Szerintem csak kicsivel van több prog, de nem számottevő.
2012. jan. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!