Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Évhalasztást lehet kérni?

Évhalasztást lehet kérni?

Figyelt kérdés

Idén érettségizek és szeretnék majd az SZTE Gazdaságtudományi Karára járni.

Azért akarok egy évet halasztani, hogy közben tanulhassak szakmát. Ha halasztok egy évet, akkor is kell fizetnem tandíjat, vagy akkor nem?

2012. jan. 22. 18:39
 1/4 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy a halasztott évet is ki kell-e fizetnem vagy nem.
2012. jan. 22. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Halasztott félév után nem kell fizetni. Viszont nem is minden egyetem engedi meg, hogy a tanulmányaid megkezdése előtt rögtön halassz. Alapvetően nem is sok értelme van, hiszen már előre tudod, hogy nem akarod elkezdeni, akkor meg kár idén felvételizni, lehet azt jövőre is.
2012. jan. 23. 09:42
 3/4 A kérdező kommentje:

igen, csak van egy apróka különbség: jövőre emelt szintű matek érettségi kell a felvételihez

:)

2012. jan. 23. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz utána, hogy az egyetem engedi-e, hogy rögtön halassz. Én Győrbe járok egyetemre, nálunk engedték, szerintem nálad is engedni fogják. De arra figyelj, hogy egyszerre csak 2 egybefüggő félévet lehet halasztani, aztán muszáj bejelentkezni aktív félévre, mert ha nem akkor kidobnak.
2012. jan. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!