Pszichológia, nemzetközi igazgatás? Vélemények? Tapasztalatok?
úú köszi az nagyon jó lenne, és sok segítség :)
első kérdésem az lenne hogy melyik egyetemre jársz? melyiket ajánlod, mert én mindegyikről hallottam elég sok rosszat, úgyhogy nem igazán tudok dönteni. a másik kérdésem hogy milyen munkaerő piaci kilátások vannak ha elvégeztem ezt a szakot?
A Károlira járok,és a BA-t is itt végeztem.Ha a gyakorlati élet felé húzol,akkor a következőket ajánlanám: Károli,Pázmány,Szeged,Pécs.
Ha a kutatás érdekel,akkor egyértelműen az ELTE a megfelelő választás számodra.
Tény,hogy nem könnyű elhelyezkedni,de nem lehetetlen.Szerintem a mesterképzést mindenképp végezd el,mert az alapképzés viselkedéselemző végzettséget biztosít,amivel (szinte) semmi esélyed nem lesz elhelyezkedni.Érdemes az egyetemi évek alatt gyakorlati tapasztalatot szerezned,akár gyakornoki vagy önkéntes munkával.Egyrészt jól mutat majd,hogy van munkatapasztalatod,másrészt neked is segítség,hogy eldöntsd: tényleg neked való-e ez a hivatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!