Érettségi után milyen szakot végezzek el? (tapasztalatok? )
Figyelt kérdés
legjobban a lovak,az állatok érdekelnek,de szivesen foglalkoznék gyerekekkel is csak nem tudom hogy ezeknek lenne e jövője?2012. jan. 12. 21:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem, ha már választani kell, akkor a gyerekekkel foglalkozásnak több jövője lehet, de abba érdemes belegondolni, hogy a jelenlegi 3 éves korosztály 25%-a roma. Nem akarok ezzel senkit megbántani vagy hasonlók, de te döntsd el, hogy milyen lenne 30-40 évesen ilyen neveltetésben részesült gyermekekkel és a szüleikkel foglalkozni?
2/4 anonim válasza:
Esetleg lovasterapeuta? Gyógypedagógia után lehet rá szakosodni. Már ha nem rémisztenek el a sérült gyerekek.
3/4 anonim válasza:
Én tuti óvónő lennék, egy időben szerettem volna az lenni, de végül másfelé kanyarodott az életem.
A romakérdésben pedig: olyan helyre kell menni óvónőnek, ahol nincsenek romák, bármilyen hihetetlen, van ilyen település. :)
4/4 A kérdező kommentje:
na igen igen de az ovónők mennyit keresnek vajon?:D
2012. jan. 14. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!