ZsKF-Gazd. Infó?
Jár valaki oda?:$ És tudna mesélni a szakról?:$ (Mennyi a matek, programozás, tanárok, diákélet...)
Kösziiiii =)
Lilla
Én oda járok levelezőn; első éves gazdinfós vagyok; egyelőre nem látom 'ultralightnak'. Ami anyagot leadnak, és megjelölnek elvárásnak a vizsgára, az sok lesz. Tanulni kell itt is, mint máshol. Hozzáteszem, még csak most lesz az első vizsgaidőszakom. De valószínűnek tartom, hogy ha nem tanulok, itt is megvágnak :)
A tanulmányin kedvesek, nem kell térden csúszva bemenni, hogy ugyan már hadd kérdezzek csak egy kérdést...(bgf-en ez volt, és ott is tandíjat fizettem)
Nem propagálom a sulit, távol áll tőlem. Nekem ez a tapasztalatom eddig.
Nekem ismerősöm jár oda, az első vizsgaidőszakán van túl, s azt biztosan nem mondhatom el, hogy ultralight.
Egy képzés különben is emberfüggő, hogy könnyű-e. Ha érdekel az adott terület, netán ilyen helyen dolgozol, akkor eleve könnyebb, ugyanakkor a rendszerezett tudás megszerzéséhez kell a három év.
Mellesleg voltam bent mostanság a suliban és eléggé komoly géptermek/laborok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!