ZsKF-Gazd. Infó?

Figyelt kérdés

Jár valaki oda?:$ És tudna mesélni a szakról?:$ (Mennyi a matek, programozás, tanárok, diákélet...)

Kösziiiii =)

Lilla

2012. jan. 16. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
ultralight
2012. jan. 18. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
esetleg kifejted bővebben?:$
2012. jan. 19. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
a zskf olyan szinten van, mint egy ovi, elég gagyi iskola. a diákélet király, az elvárás 0. tanulni nem nagyon fogsz.
2012. jan. 20. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:
és elvárják az infó faktot?
2012. jan. 20. 20:37
 5/6 anonim válasza:

Én oda járok levelezőn; első éves gazdinfós vagyok; egyelőre nem látom 'ultralightnak'. Ami anyagot leadnak, és megjelölnek elvárásnak a vizsgára, az sok lesz. Tanulni kell itt is, mint máshol. Hozzáteszem, még csak most lesz az első vizsgaidőszakom. De valószínűnek tartom, hogy ha nem tanulok, itt is megvágnak :)

A tanulmányin kedvesek, nem kell térden csúszva bemenni, hogy ugyan már hadd kérdezzek csak egy kérdést...(bgf-en ez volt, és ott is tandíjat fizettem)

Nem propagálom a sulit, távol áll tőlem. Nekem ez a tapasztalatom eddig.

2012. okt. 21. 18:39
 6/6 HePe ***** válasza:

Nekem ismerősöm jár oda, az első vizsgaidőszakán van túl, s azt biztosan nem mondhatom el, hogy ultralight.

Egy képzés különben is emberfüggő, hogy könnyű-e. Ha érdekel az adott terület, netán ilyen helyen dolgozol, akkor eleve könnyebb, ugyanakkor a rendszerezett tudás megszerzéséhez kell a három év.

Mellesleg voltam bent mostanság a suliban és eléggé komoly géptermek/laborok vannak.

2013. jan. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!