Írásbeli érettségire, aki már megírta, mennyit készült egy-egy tárgyból, hogyan sikerült? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Te hogy javítanál, ha magyartanár lennél? :) Senki se fogja lepontozni a 4-6-8 év során bravúros dolgozatokat író diákját, mert az érettségin éppen nem brillírozott. Se nem fogja felpontozni a jó tanulók kárára azt, aki tudni valóan nem érdemli meg a mindig trehány munkája alapján.
A magyar fogalmazás az egyetlen pontja az érettséginek, amit csak szubjektíven lehet osztályozni, máshogy nemigen.
A középszintű érettségik viccek... Magyarból és töriből nem értem hogy hogy lehet megbukni. Töriből egy kis józan paraszti ésszel, az atlasszal meg a forrásokkal min. össze lehet hozni egy 3-ast. Angolból úgy szintén. Matekból meg ha én összehoztam 60%-ot, akkor sztem bárki :D (nem készültem rá, mert nem érdekelt, nem volt felvételi tárgy, így arra hajlottam, h görbüljön, 20 pontot meg tudtam h összeszedek min.)
A régi érettségik nehezebbek voltak...
idén írásbelin nem sokat segítettek a töris források :/
Tanultak a tavalyi esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!