Költségtérítéses Corvinus vagy támogatott BGF?
Melyikre érdemesebb menni?
Érdemesebb az ország vezető egyetemére, ami Európa szerte ismert, de költségtérítéses szakra menni? (200.000ft/félév)
Vagy a Gazdasági Főiskolára, amiről ugye megoszlanak a vélemények (és még sem egy egyetem), támogatott szakára?
a gazdinfó az infó részleghez tartozik, oda bekerülsz a BGFre. Az is jó suli. De ha annyira a Corvinusra akarsz jönni, tedd azt, csak azzal számolj, hogy te leszel az egyetlen balek, aki önköltségesre jön, miközben államira is mehetne egy másik suliba. Mint már mondtam, költségtérítésesre a Corvinusra általában azok jönnek, akik 2 szakot végeznek. De ha neked kidobnivaló százezreid vannak, hajrá.
(Ez akkor áll, ha a gazdinfó az állam szerint is az infó részleghez tartozik.)
"te leszel az egyetlen balek, aki önköltségesre jön, miközben államira is mehetne egy másik suliba"
Az új keretszámokkal te leszel a többséget alkotó balekok egyike. :)
Aki lepontozott, az ugye nem tudja, hogy a Corvinus sincs benne a világ 700 legjobb egyetemében? Mint mondtam, a magyar egyetemek nagy része semmit sem ér külföldön (ELTE és SZTE kivéve, ezek természettudományi kara a 250. és 371. a ranglistán. )
A magyar felsőoktatás szar. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!