Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen színvonalú az oktatás...

Milyen színvonalú az oktatás a Zsigmond Király Főiskolán?

Figyelt kérdés
Bármilyen információt szívesen várok az iskolával és kollégiumaival kapcsolatban! Köszönöm!

2012. jan. 14. 17:41
 1/3 anonim válasza:

Azt mondják olyan, mint a Kodolányi János Főiskola. Tehát csak népszerű, de a színvonala nem olyan jó.

Kodolányis nyílt napon voltam, ott észrevettem, hogy erősen kínálja magát az iskola, megemlítette, hogy sok a tévhit, hogy nem jó az oktatás, meg, hogy ennek ellenére a náluk tanul diákok mire vitték. Engem nem igazán nyert meg. Bocsánat, hogy Kodolányiról írok, csak azt mondják egy szinten vannak, ebből gondoltam leszűröd a lényeget. Konkrét véleményen egyébként nincs a ZSKF-ről. Milyen szakra szeretnél menni?:)

2012. jan. 14. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pár hónapig tanultam ott, nekem túl nehéz volt. Sok felesleges marhaságot is megtaníttatnak, aki nem rögtön érettségi után megy oda, annak nem sok esélye van, vagy vért fog izzadni.
2012. jan. 14. 19:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az emberi erőforrások szakra szeretnék jelentkezni (és most érettségizek) még ebben a tanévben. Köszönöm nektek és várok még további információkat! :)
2012. jan. 15. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!