Ha neten kicsit utánanézel, rájössz, hogy sok programjuk van, az előző válaszoló által említett ledolgozható tandíj mellett ott a pegazus program, az edutus prérium program.. [link]
Bekerülni, mivel idén csak fizetősen indulnak a szakok, nem hiszem, hogy olyan nehéz lesz.. Ugye 240 a minimum pont idén, viszont itt vannak a keretszámok meg minden, minden fiatal kétségbeesett, és itt a legolcsóbb a tandíj, és az első év még ledolgozható is.. de szerintem olyan 260 felé nem fog menni.. Hát nekem kb. 410?420? pontom lesz :D, mégis ezt a sulit fogom bejelölni..
Nagyon kiváló a gondolatsor az esélyekről és a kondiciókról is...nem eszélve a pénzügyi garanciákról...
ha nem tudsz elhelyezkedni álláskeresési támogatás:
A legkiválóbbaknak 150E-200E ösztöndíj...(hitel nélkül garantáltan)
Attól függ, milyen eredményeid voltak középsuliban, de szerintem nem lesz drasztikusan magas a ponthatár.
Sok jó lehetőséget látok benne, szerintem korszerű, felszerelt. Nem mindegy, milyen környezetben töltöm a napjaim, ha kicsengetem a (sok sulihoz képest szerintem megfizethető) tandíjat. Engem a sok külföldi lehetőség vonzz a legjobban. Erasmus, külföldi tanulmányutak, nemzetközi hét. Ha ügyesen csinálod, ezer irányban nyithatsz, magabiztos tudással. Én már beadtam az Edutusra a jelentkezésem, és tuti jól választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!