Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi van akkor ha a felvételi...

Mi van akkor ha a felvételi űrlapon (felsőoktatási) nem adtál meg valamilyen adatot? Megkeresnek, lehet utólag pótolni vagy akkor már nem érvényes a felvételid?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 19:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jé, tényleg. :D

Te zseni vagy. Vagy csak figyelmesebb, mint én. :P

Ha már ennyi mindent tudsz, azt véletlenül nem, hogy a külföldi jegyeket milyen "képlet" alapján számolják át? Mert megesz a fene, hogy tudjam az itteni jegyeim odaát mennyit érnek. Az OM oldaláról a felvi oldalára van link, hogy ott nézzem meg, onnan meg az OM-ére, hogy majd ott leírják, de egyiken sem találtam semmit. :D

2012. jan. 13. 21:30
 12/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó két linket megtaláltam én is. De azért köszi! :D Rendes vagy. :)
2012. jan. 13. 21:32
 13/24 anonim ***** válasza:

Hátha itt választ találsz:

[link]

2012. jan. 13. 21:37
 14/24 A kérdező kommentje:

Áh, nem. Ezt már néztem. Itt csak arról írnak, hogy mi fogadható el mi nem, hogyan zajlik a diploma honosítás. Engem az érdekel, hogy pl az itteni 9-es az nálatok mennyi. De végül is lényegtelen, majd úgyis megtudom. Csak nagyjából mégis jó volna tudni hány pontra számíthatok.

Te melyik egyetemre jársz? Ha megkérdezhetem. :D

2012. jan. 13. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:

Van már 2 diplomám még szerzek kettőt.:) A harmadik már folyamatban van negyedikért most adom be a jelentkezésem. Párhuzamosan csinálom majd. ELTE - MA

2.5 év és kész leszek.:)

2012. jan. 13. 21:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem leszel egy kicsit túlképzett? :P Nekem is van már egy, azaz csak lesz idén. Ha felvesznek és elvégzem, hogy lekössem magam én is elvégeznék még eezeken kívül egyet. De két egyetemet párhuzamosan elég kemény dió lehet. Hogy bírod?
2012. jan. 13. 21:57
 17/24 anonim ***** válasza:

Itt valamelyik X.Y. biztos választ ad pontátszámítási variációkra:)

[link]

2012. jan. 13. 21:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem. Tudom mit "akarok" és megcsinálom.:))
2012. jan. 13. 22:03
 19/24 A kérdező kommentje:

Oké, nyugi! Nagyon rá vagy pörögve a témára! :)) Köszi, hogy ilyen lelkes vagy. :P

És mi lesz a következő kettő?

2012. jan. 13. 22:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Szakvizsga, MA, fokozom a fokozhatót:)

Sok sikert az "eljárásözönben!":)

2012. jan. 13. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!