Mi van akkor ha a felvételi űrlapon (felsőoktatási) nem adtál meg valamilyen adatot? Megkeresnek, lehet utólag pótolni vagy akkor már nem érvényes a felvételid?
Jé, tényleg. :D
Te zseni vagy. Vagy csak figyelmesebb, mint én. :P
Ha már ennyi mindent tudsz, azt véletlenül nem, hogy a külföldi jegyeket milyen "képlet" alapján számolják át? Mert megesz a fene, hogy tudjam az itteni jegyeim odaát mennyit érnek. Az OM oldaláról a felvi oldalára van link, hogy ott nézzem meg, onnan meg az OM-ére, hogy majd ott leírják, de egyiken sem találtam semmit. :D
Áh, nem. Ezt már néztem. Itt csak arról írnak, hogy mi fogadható el mi nem, hogyan zajlik a diploma honosítás. Engem az érdekel, hogy pl az itteni 9-es az nálatok mennyi. De végül is lényegtelen, majd úgyis megtudom. Csak nagyjából mégis jó volna tudni hány pontra számíthatok.
Te melyik egyetemre jársz? Ha megkérdezhetem. :D
Van már 2 diplomám még szerzek kettőt.:) A harmadik már folyamatban van negyedikért most adom be a jelentkezésem. Párhuzamosan csinálom majd. ELTE - MA
2.5 év és kész leszek.:)
Oké, nyugi! Nagyon rá vagy pörögve a témára! :)) Köszi, hogy ilyen lelkes vagy. :P
És mi lesz a következő kettő?
Szakvizsga, MA, fokozom a fokozhatót:)
Sok sikert az "eljárásözönben!":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!