E-felvételi - vajon érvényes a jelentkezésem? SOS
E-felvételizek, minden adat ki van töltve, ellenőrzés végigfuttatva, pénz elküldve, minden rendben. Egyedül a hitelesítés maradt ki, és ma egyszerűen nem tudom megnyitni az oldalt. Mivel a hitelesítő adatlap postára adásának a határideje február 23., ez azt jelenti, hogy kinyomtatni is ki tudom még a 15.-i határidő lejártát követően, és nincs minden veszve, vagy kezdjek aggódni...? :-S
(tudom-tudom, nem kell máskor az utolsó pillanatra hagyni...)
Nahh ezt nem tudom.
Ha jól emlékszem tavaly én 15-e után már nem tudtam belépni az e-felvibe, mert zárolva volt. Vagyis ellenőrizni se tudtam.
De fogalmam sincs lehet csak rosszul emlékszem...
Mindkét válaszolónak nagyon szépen köszönöm a választ!
Utolsó: megnyugtattál, a próféta szóljon belőled. :)
Utalással fizettem.
Végül sikerült belépnem az e-felvételi felületére és letöltenem a hitelesítőt, úgyhogy a történet sikerrel zárult. :) Remélem az előttem kérdező is volt ilyen szerencsés és sikerült jelentkeznie...
Most nem tudsz vagy nem akarsz olvasni esetleg értelmezni? Tudod részletesen le van írva, hogy a jelentkezési határidő február 15. Továbbá az is le van írva, hogy eddig lehet utalni. Nézzük magyarul: Ez azt jelenti, hogy 15.-éig jelentkezhetsz, tehát, a jelentkezési részt (az efelvin) addig variálhatod, és legkésőbb 15.-éig valahogy be kell fizetned a 9000 forint kezelési költséget (utalásnál legkésőbb éjfélig kell az utalást befejezned).
A hitelesítést két féleképpen végezheted, ügyfélkapun keresztül, vagy postai úton, levélben. A határidő február 23. Magyarul: Ami azt jelenti legközelebb február 23.-án éjfélig postára kell adnod a levelet, vagy elvégezned a hitelesítést az ügyfélkapun keresztül. Tehát a kérdésedre a válasz, igen ki tudod nyomtatni (ki kell, hogy tudd) és 23.-ig, ha feladod érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!