Közgazdász választása?
Figyelt kérdés
8 os vagyok és ugye megyek középiskolába .... az lenne a kérdésem h van a közgazdász szak ugye ott angol is megy keményen ... h érdemes e ilyen szakra menni.. mert sokan mennek közgazdásznak , van elég sok.. a másik amit megakarok jelölni az butiripra technikus deh nemtudom meik lenne a jo a mai világban...2012. jan. 13. 15:14
1/3 anonim válasza:
Neked a technikus. Egyrészt a közgáz idéntől fizetős, továbbá aki nem képes egy egyszerű mondatot normálisan leírni, az ne menjen egyetemre.
3/3 A kérdező kommentje:
elsö kommentelönek üzenem, hogy 8 os vagyok mint már leirtam, és azt is leirtam egyben hogy szakközépiskolába megyek!
2012. jan. 18. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!