Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakközepes vagyok, de át...

Szakközepes vagyok, de át akarok menni fél UTÁN szakiskolába. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 12:33
 1/5 A kérdező kommentje:
fél év után*
2012. jan. 13. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges... bár azétt nem boiztos,hogy átvesznek. Járj utána
2012. jan. 13. 12:44
 3/5 delusion ***** válasza:

Az én egykori szakközépiskolámban a szakközép -> szakiskola simán járható út volt, fordítva már neccesebb volt.

Illetve ha másodjára kellett volna ugyanazt az évet ismételned, akkor azt hiszem, automatikusan lekerültél szakiskolába.

Tehát lehetséges. Intézményen belül simán, kívül már nehezebb, de ott is lehetséges. Kérdezősködj az osztályfőnöködnél.

2012. jan. 13. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet átmehetsz csak akkor kell tenned osztályozót a szakmai tárgyból ha nem akarod elölről kezdeni. Nem tudom miért akarsz átmenni szakiskolába mert szakközépbe érettségit is megszerezheted, és a mai világban nem árt ha van a szakmád mellett egy érettségi is mert szinte mindenhol kérik már.
2012. jan. 13. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk is bármikor át lehetett jelentkezni,vissza viszont már nem..
2012. jan. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!