Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diákhitelt felvevők mennyivel...

Diákhitelt felvevők mennyivel törlesztitek?

Figyelt kérdés
Ha van köztetek vagy ismerőseitek között olyan aki már törleszti mennyit vettetek fel mióta és mennyivel kell törlesztenetek...
2012. jan. 12. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2002-ben vettem fel 2 félévre, az akkori maximumot. 2004 óta törlesztem... évenként változik, hogy havonta mennyi a törlesztőm. Úgy számoltuk,hogy idén valamikor lejár.
2012. jan. 13. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Jah mnidig az az évi fizetésed 6%-át kell törleszteni. Az első 2 évben a min. bérből számolják. tána a ébredből én most havi 6ot
2012. jan. 13. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen akkor nem kamu amit a hitelkalkulátor mutat?

Ha most igényelném 3x a maximumot akkor 10 év múlva járna le és havi 8.600.- lenne. Akkor ez valóban így van? Mert elég hihetetlennek tűnt.

2012. jan. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!