Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyiket válasszam?

Szerintetek melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
A városban van egy szakközép és egy gimnázium,de nem tudom,hogy melyikbe menjek.Igazából mindkettőnél a matektól félek.A szakközépen informatika szakmacsoport van.Szeretem az informatikát és 5-ös vagyok belőle,de matek kell hozzá,ami nagyon nem megy.Matekból 2-es vagyok,fizikából 3-as.A gimnáziumra meg sokan mondják,hogy nehezebb mint a szakközép és én annyira nem vagyok jó tanuló (főleg reál tantárgyak miatt).De sokan azt mondják,hogy ez egy gyengébb gimnázium.Ja és ez a szakközép nem ad szakmát.
2012. jan. 12. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a gimit.
2012. jan. 12. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Így, hogy a szakközép nem ad szakmát, a gimit válaszd szerintem!
2012. jan. 13. 12:46
 3/10 A kérdező kommentje:
De nem baj az,ha nem vagyok olyan jó tanuló?Vagy egy gyenge gimnázium nem olyan nehéz?
2012. jan. 13. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
2es matekkal ne menj gimnáziumba.2es matekkal szakmunkásba szoktak menni.
2012. jan. 13. 16:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Ismerek olyat,aki 2-es matekkal sikeresen,bukás nélkül végezte el a szakközépet.
2012. jan. 13. 16:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja és ismerek még olyat,aki 2-es matekkal gimibe megy.
2012. jan. 13. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ismersz,de a gyenge giminek meg nincs értelme(akit ismersz,az biztos nem egy erős gimibe jelentkezik).Akkor inkább menjél szakközépbe,azt el lehet végezni 2es matekkal.
2012. jan. 13. 18:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Miért nincs értelme a gyenge giminek?Egy szakközépben is csak az érettségi után (13-14.) évfolyamban adnak szakmát.De az ismerősöm egy erős gimibe jelentkezik.
2012. jan. 13. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:

De nem biztos hogy felveszik.

A gyenge gimit úgy értettem hogy nem érdemes,mert gimiből továbbtanulni szokás.Gyenge gimiből azt meg nemigen tudsz.

Szakközépben meg oktatnak szakmai tárgyakat is.

2012. jan. 13. 21:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok továbbtanulni,csak szeretnék egy érettségit és egy (lehetőleg érettségire épülő) szakmát.De még nem tudom,hogy milyen szakmát válasszak.
2012. jan. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!