Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 33 évesen pályamódosítás?

33 évesen pályamódosítás?

Figyelt kérdés

Szeretném,ha leírnátok a személyes tapasztalataitokat.

Én évek óta kereskedelemben dolgozom(bolt-üzlet vezetőként),már hányok ettől a szakmától!

Gimnáziumi érettségim van és egy hirtelen vezérelt ötlet után el végezetem egy felsőfokú Intézményi Kommunikátor OKJ-képzést,amivel kitörölhetem a seggemet,elhelyezkedni nem tudtam vele. Szeretnék váltani,de tartok tőle. Tanulni szeretek és agyam is van hozzá, De mit érdemes amivel el is tudok majd helyezkedni???

Az első ingyenes OKJ-s képzést már kilőttem,marad a fizetős!

Valaki közületek váltott ? Hogy ? Mire?

Köszi előre is a válaszokat!

2012. jan. 12. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp csak OKJ jöhet szóba? Ha van hozzá képességed, esetleg levelezőn valamilyen műszaki egyetem?

De, mi az, amit te szeretsz? Miben vagy jó?

2012. jan. 12. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Igazából a műszaki dolgok messze állnak tőlem,a fősulihoz meg nincs is elég pontom:( csak fizetősre.

Mivel a bolton belül a HR munkát is én csináltam,ez a vonal érdekelne.....de ez annyira telített,szerintem.

Tanácstalan vagyok,mostanában ezen agyalok merre tovább,a kereskedelemtől már gyomorgörcsöm van.

Te váltottál?

2012. jan. 12. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én 22 éves vagyok, pályakezdő. Van diplomám, nyelvvizsgám, elszántságom és minden egyéb csak épp gyakorlatom nincs, enélkül meg k*va nehéz normális munkát találni.

Szerintem suli helyett a állásportálokat nézegesd, hátha találsz egy másik céget aki mást ígér, talán a munkahelyváltás segít a bajodon. X éves tapasztalattal nagyobb esélyed van, mint a hozzám hasonló pályakezdőknek. :/

Esetleg ha mindenképp tanulni szeretnél, nézegesd a felvi.hu oldalt, hátha találsz egy érdekes, szimpatikus szakot (akár fsz/OKJ, akár alapképzés/BA diploma) ha megvan, más közelebb vagy a megoldáshoz.

2012. márc. 11. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már hajlandó lennél fizetni, akkor inkább főiskola/egyetem, az OKJ tényleg nem ér semmit.
2012. márc. 11. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!