33 évesen pályamódosítás?
Szeretném,ha leírnátok a személyes tapasztalataitokat.
Én évek óta kereskedelemben dolgozom(bolt-üzlet vezetőként),már hányok ettől a szakmától!
Gimnáziumi érettségim van és egy hirtelen vezérelt ötlet után el végezetem egy felsőfokú Intézményi Kommunikátor OKJ-képzést,amivel kitörölhetem a seggemet,elhelyezkedni nem tudtam vele. Szeretnék váltani,de tartok tőle. Tanulni szeretek és agyam is van hozzá, De mit érdemes amivel el is tudok majd helyezkedni???
Az első ingyenes OKJ-s képzést már kilőttem,marad a fizetős!
Valaki közületek váltott ? Hogy ? Mire?
Köszi előre is a válaszokat!
Mindenképp csak OKJ jöhet szóba? Ha van hozzá képességed, esetleg levelezőn valamilyen műszaki egyetem?
De, mi az, amit te szeretsz? Miben vagy jó?
Szia!
Igazából a műszaki dolgok messze állnak tőlem,a fősulihoz meg nincs is elég pontom:( csak fizetősre.
Mivel a bolton belül a HR munkát is én csináltam,ez a vonal érdekelne.....de ez annyira telített,szerintem.
Tanácstalan vagyok,mostanában ezen agyalok merre tovább,a kereskedelemtől már gyomorgörcsöm van.
Te váltottál?
Hát nézd, én 22 éves vagyok, pályakezdő. Van diplomám, nyelvvizsgám, elszántságom és minden egyéb csak épp gyakorlatom nincs, enélkül meg k*va nehéz normális munkát találni.
Szerintem suli helyett a állásportálokat nézegesd, hátha találsz egy másik céget aki mást ígér, talán a munkahelyváltás segít a bajodon. X éves tapasztalattal nagyobb esélyed van, mint a hozzám hasonló pályakezdőknek. :/
Esetleg ha mindenképp tanulni szeretnél, nézegesd a felvi.hu oldalt, hátha találsz egy érdekes, szimpatikus szakot (akár fsz/OKJ, akár alapképzés/BA diploma) ha megvan, más közelebb vagy a megoldáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!