Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az online képzéseknek van...

Az online képzéseknek van értelme?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek ki, de megtetszett a logisztikus képzés. Korábban jártam főiskolára, de nem a szakmámban dolgozok.

Most hétvégén elég sokat keresgéltem neten, de úgy látom, hogy nem csak ez, hanem kb minden tanfolyam már csak online van megtartva. Én 2018-ban végéztem a főiskolán, akkor még semmilyen online óra nem volt nekünk, így nincs tapasztalatom ebben.

Érdemes ilyen tanfolyamot elkezdeni?

Az a baj, belelkesültem, tényleg szívesen tanulnék, érdekelne is. Csak nem tudom van-e értelme, illetve egyedül otthon mennyire feldolgozható az anyag.

febr. 16. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az anyag valószínűleg feldolgozható. Inkább az a kérdés hogy a képzés elismert e. Nézd meg milyen papírt ad, és hogy arra van e szükséged (ne a foglalkozáskör nevét, hanem hogy minek számít, ki ismeri el stb)
febr. 16. 23:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt írja, hogy a képzés végén tanúsítványt állítanak ki, azzal lehet jelentkezni a szakképesítő vizsgára és rendes, "kék fedeles" bizonyítvány szerezhető ezzel.

Mondjuk bármelyik képzést néztem, mindegyiknek csak Budapesten van a szakképesítő vizsga helyszíne sajnos. :/

febr. 16. 23:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Államilag elismert a bizonyítvány.
febr. 16. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hasznosnak hasznos lehet ha ebben akarsz dolgozni, neked kell eldönteni hogy be tudod e vállalni hogy egyedül dolgozod fel az anyagot és hogy utaznod kell a vizsga miatt
tegnapelőtt 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Semmi értelme, csak az akkreditált egyetemi szakoknak. Dunát lehet rekeszteni egyetemet végzett logisztikusokkal. Menj valami jobb alap- vagy mesterszakra.
tegnapelőtt 06:53
 6/7 A kérdező kommentje:

#4: Átgondolom. Bár jó lenne munka mellett valamit tanulni még.

#5: Már nem szeretnék újabb alapszakra járni évekig. Azon már túl vagyok.

tegnapelőtt 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha nem igényel nagy gyakorlatot a szakma, mert inkább elméleti, vagy külön a gyakszit meg tudják tartani, akkor miért ne menne online anyaggal a felkészülés?

Én fegyvervizsgára is online anyagot kaptam, meg volt 1 db elméleti óra, viszont aki vizsgáztatott az ezt nem nézte, és ugyanúgy tudni kellett nyilván keményen a jogszabályokat, stb. Meg személyesen volt 1 db gyakorlat is, ott mutatták be a biztonságos fegyverkezelést, meg hogy vizsgán mit kell majd csinálni. Aki tanult az mindenki át is ment.

Ha kék bizit kapsz, akkor pláne rendben van. Ha úgy gondolod, hogy kapnál ebben munkát, akkor kezdd el.

tegnapelőtt 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!