Mire lennék alkalmas?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok gimnáziumban, rossz tanuló vagyok, olyan 3-as körüli.

kb 320-350 pontom lesz, továbbtanulásra. mien szakok vannak ilyen pont körül? fizetős is jó, amennyiben az félévente max 200 ezer.

egyébként töri emeltem lesz nem tudom még hány százalék olyan 70-re tippelek.

és angolból van 80% os érettségim.

nem érdekes, hogy mit szeretek, csak munkahelyet szeretnék, és elvagyok kenődve, nem találok semmi értelmeset amiből megtudnék élni. kb 150 ezres fizetést szeretnék =(

2012. jan. 9. 19:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) lelket öntöttél belém
2012. jan. 9. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen,mindig örömmel tölt el,ha lelkes kis leendő munkatársakhoz van szerencsém! (:
2012. jan. 9. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért az előző által említett szakokra alapfeltétel 1 éves előképzettség. Bv-nél 1 éves bv-s képzés a minimum. Szóval ennek alaposan járj utána. Én is most futom ezeket a köröket, mert az új egyetem egy csomó szakot megszüntetett pl az enyémet is (büntetés-végrehajtási nevelő). És mivel én ebben az évben kezdtem volna (passzíváltam), ezért más lehetőség után kell néznem. Szóval szép szép, hogy rendőrség meg mittoménmi, de előbb olvass utána, sok az apró betűs rész a felvin.
2012. jan. 10. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!