Szerintetek alkalmas lennék az orvosira?
Szóval, most még csak kilencedikes vagyok, és eljátszottam azzal a gondolattal, hogy orvosi. Csak azt nem tudom, hogy bírnám-e. Mindenhol azt olvasom többségében, hogy ha az ember beledöglik, és alvás közben is a könyveket olvassa, meg lehet csinálni. És akkor ami miatt tartok: Pesten egy erős (!!!) gimibe járok. A jegyeim jók, mindenből 4-es vagy 5-ös vagyok. Az agyammal nincs probléma, értem a dolgokat. Kémiából simán, szinte 0 tanulással 5-ös dogákat írok, ha csak érteni kell, ha tanulni is kell rá, nem sok tanulással is "lazán" összeszedem a 4-est. A bioszt is szeretem, igaz, jó tanár mellett 5-ös voltam belőle 8.-ban. (Idén nincs biosz.)
Szóval összességében nem vagyok hülye, csak azt nem tudom, mennyire bírnám a seggelést, mert eddig olyat (törit kivéve - abból 4/5-öd vagyok) nem nagyon csináltam. Szóval, szerintetek? És előre is köszönöm a segítő emberek válaszát. :)
Nekem gimiben 3,9-es átlagom volt, habár az is igaz, hogy az ország egyik legkeményebb gimijébe jártam. De a bioszt nagyon szerettem. Elsőre felvettek Pécsre, és eddig lekopogom minden akadályt elsőre teljesítettem. Ami a nonstop tanulást illeti, az tökéletesen igaz a VIZSGAIDŐSZAK hét hetében. A szorgalmi időszak, viszont nálunk sem olyan vészes. Heti egy buli azért bele szokott férni. Az más kérdés, hogy én nem vagyok maximalista, vannak emberek, akik órák után hazamennek, és leülnek tanulni, estig tanulnak, aztán másnap újra kezdik a múkuskereket, csak azért, hogy ne négyesük, hanem ötösük legyen. Igaz, hogy az emberekhez rohadtul nem értenek, kommunikálni abszolút nem tudnak, áááá de kutatóorvosnak is kell valakinek lennie.
Szóval lényeg a lényeg, nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy azt sokan állítják.
Habár SEGÍTSÉG KÉT HÉT ÉS ANAT SZIGORLAT!!!! :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!