Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen változások mellett...

Ilyen változások mellett mihez kezdjen az ember?

Figyelt kérdés

24 éves múltam,már van egy OKJ-s és egy felsőfokú végzettségem, és egy felsőfokú angol nyelvvizsgám. Dolgozom, emellett tanultam az ELTÉn egy évet andragógiát levelezőn,de anyagilag nem nagyon bírtam,és igazából csalódtam is az ELTÉben,ahhoz képest, amit mondjuk 5-6 évvel ezelőtt hallottam róla.

Jelenleg 350 pontom van,és szerettem volna intézményi kommunikátorként tanulni,de rájöttem,hogy azzal nem igazán jutok sehová,ezért arra gondoltam,lehet,hogy "későn",de visszamegyek az egyetemre,hogy lediplomázzak,függetlenül attól,hogy manapság mennyire van "értéke" az ember diplomájának.

Érdekel az újságírás, a pszichológia, az egészségfejlesztés,ami tudom, 3 teljesen különböző ágazat, viszont ahogy elnézem, a mostani változások mellett abszolút esélytelen,hogy az ember oda jusson be,ahová szeretne.Szerintetek érdemes jelentkezni bármire is ilyen pontszámmal? Vagy érdemes egyáltalán most belekezdeni újra tanulni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. jan. 8. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:
sosem késő tanulni, ha valaki nagyon akar valamit az talál megoldást, kiskaput akármilyen is a mostani helyzet, az egész akarat és kitartás kérdése, de neked nincs konkrét célod mit szeretnél?! találdki és azért tegyél meg mindent, ezt tudom mondani :)
2012. jan. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!