Van itt olyan, aki a tegnapi hirek miatt (roghozkotes) mar biztos, hogy nem itthon kezdi a tanulmanyait?
Elméletben nagyon erős a magyar orvosi oktatás. Gyakorlatban persze a béka segge alatt van, hiszen nincs pénz semmire.
De elméletben erős. És ezt olyan embertől tudom, aki itthon végzett és most Angliában dolgozik orvosként.
Igen nőtt, de gyakorlatilag cseszheted, mert aláíratnak veled egy szerződést, hogy kb. tíz évig itthon kell maradnod.
Egy túrót! Angliában egy KEZDŐ orvos millió fölött keres, itthon meg rongyos 90 ezerrel kiszúrják a szemét. Nevetséges! Amint tehetem repülök el, mint a vadliba, sem az ország, sem az emberek nem érnek annyit, hogy tízszeres fizetéskülönbség ellenében megérje itthon maradni. Még három és fél év, és pá Magyarország!
olyan nincs hogy itthon kell maradnod. Kimész, visszafizeted.. ennyi.
alapjogot nem korlátozhatnak.
Hát én már belekezdtem a diplomás ápolói szakba, de nagyon tervezem, h 2. év végén (alapvizsga után) átjelentkezek angol egyetemre, és inkább ott szerzem a diplomát :/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!