Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan, aki a tegnapi...

Van itt olyan, aki a tegnapi hirek miatt (roghozkotes) mar biztos, hogy nem itthon kezdi a tanulmanyait?

Figyelt kérdés
Itt nem csak a gazdasagi es jogi kepzesekre gondolok,mert bar nem lehet nekik kellemes, hogy ennyire csokkentettek a helyeket, en ebbol a szempontbol egy sokkal "jobb" helyzetben vagyok. Alig csokkentettek a felvehetok letszamat a szakon, amit kineztem magamnak,de en nem merem bevallalni a roghozkotest. Mi tevok lesztek? Ki melyik orszagba megy tanulni? Mar ha adott az ilyen lehetoseg.
2012. jan. 6. 11:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy elfogadják, az nem azt jelenti, hogy olyan jó, már ne haragudj. Tudod, hogy te nem is látsz olyanokat, amivel külföldön nap, mint nap dolgoznak?
2012. jan. 6. 16:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Mármint az egyetemeken IS dolgoznak vele. Nem hogy utána. Itt még a munkahelyeden sem jut neked olyasmi sokszor, mint egy nyugat-európai egyetemistának, míg tanul.
2012. jan. 6. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Elméletben nagyon erős a magyar orvosi oktatás. Gyakorlatban persze a béka segge alatt van, hiszen nincs pénz semmire.

De elméletben erős. És ezt olyan embertől tudom, aki itthon végzett és most Angliában dolgozik orvosként.

2012. jan. 6. 16:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Emberek! Ne haragudjatok, de engem nem erdekel milyen az oktatas minosege az ittlevok szerint. Apum itt vegzett az orvosin,batyam kint, az o velemenyuk alapjan realisabb kepet tudok alkotni. Engem az erdekel, hogy van e olyan, hogy van e olyan,aki a mostani roghozkotes miatt megy el,es ha igen,akkor hova. Es meg csak az se azert erdekel, mert tanacsokat akarok kapni,csak pusztan kivancsisag. Jo lenne olyanokkal beszelgetni,akik most elmennek. Ezzel senkit se akartam megserteni,csak latom,hogy itt mar kezd kialakulni egy kisebb vita az oktatas szinvonalarol. Ahogy eszrevettem ezen az oldalon ez orok dilemma. Sokak szerint egy nulla a magyar oktatas,masok meg istenitik. Az en es csaladom velemenyet le se irom,mert abbol is csak vita lenne. Szerintem mindenki dontse el mit hisz,es kinek el. Lenyeg,hogy gyujtsunk tapasztalatokat,vagy max kozeli csaladtagok velemenyet vegyuk kezpenznek,mert messzirol jott ember,azt mond amit akar!
2012. jan. 6. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
orvosin nem.csökkent a.létszám, hanme nőtt. már ha az osztatlan orvosi képzésre.gondolsz.
2012. jan. 6. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen nőtt, de gyakorlatilag cseszheted, mert aláíratnak veled egy szerződést, hogy kb. tíz évig itthon kell maradnod.

Egy túrót! Angliában egy KEZDŐ orvos millió fölött keres, itthon meg rongyos 90 ezerrel kiszúrják a szemét. Nevetséges! Amint tehetem repülök el, mint a vadliba, sem az ország, sem az emberek nem érnek annyit, hogy tízszeres fizetéskülönbség ellenében megérje itthon maradni. Még három és fél év, és pá Magyarország!

2012. jan. 6. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:

olyan nincs hogy itthon kell maradnod. Kimész, visszafizeted.. ennyi.

alapjogot nem korlátozhatnak.

2012. jan. 6. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát én már belekezdtem a diplomás ápolói szakba, de nagyon tervezem, h 2. év végén (alapvizsga után) átjelentkezek angol egyetemre, és inkább ott szerzem a diplomát :/

20/L

2012. jan. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!