Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerinted az alábbi iskolák...

Szerinted az alábbi iskolák közül melyikbe fognak felvenni? (Debrecen)

Figyelt kérdés

Magatartásom, szorgalmam 5-ös, 7. osztály év végén: Matek 3, Magyar nyelvtan 4, Irodalom 5, Történelem 5 , Angol 5,

8.osztály I.félévében: Matek 4, Magyar nyelvtan: 4, Irodalom 5, Történelem 5, Angol 5-ös voltam.

Az alábbi sorrendben szeretnék jelentkezni középiskolába:

1.Dienes László Gimn. magyar-angol kéttannyelvű

2.Dienes László Gimn. nyelvi előkészítő

3.Medgyessy Ferenc Gimn. angol nyelvi tagozat

4.Bethlen Gábor Közgazdasági Szakk. magyar-angol kéttannyelvű

Idén a tanulmányi átlagom 4,3. Érdekelnek az idegen nyelvek, szorgalmas, vagyok, jó gyerek, művelt. Olyan helyre akarok kerülni ahol jó magatartásúak tanulnak.

Szerintetek melyikbe vesznek fel?

2012. jan. 4. 20:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Na de melyik sulikba van esélyem?
2012. jan. 13. 16:01
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Honnan tudjam?Főként a központitól és szóbelitől függ.
2012. jan. 13. 16:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Szakiskola nem érdekel?
2012. jan. 22. 14:12
 14/23 A kérdező kommentje:

nem

Szerinted a fent említett sulik közül hová van esélyem?

2012. jan. 22. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha gimibe mész nem lesz szakmád

De ha szakiskolába akkor lesz egy szakmád.

2012. jan. 22. 14:25
 16/23 A kérdező kommentje:
Tudom de én nem akarok szakmát, csak nyelvet tanulni. Most, hogy én válaszoltam a kérdésedre te is válaszolhatnál az enyémre (de olyat ami kapcsolódik is hozzá.
2012. jan. 22. 20:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Én azt mondom inkább legyél vasutas

Egy mozdonyvezető 180 ezret keres. Nagyon megéri biztos elhelyezkedés.

2012. jan. 22. 20:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Felvételim 48 pont lett. Matek 20 pont, magyar 28 pont.Így hová van esélyem?
2012. jan. 27. 12:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Húúúú... Hát,Dienesbe biztos bekerülsz...
2012. jan. 27. 16:42
 20/23 anonim válasza:
Jelöld be a Református Gimnáziumot. Többet érsz mint a dienessel. Nézd meg milyen alakok járnak oda. Csak ha a honlapot megnézed, tele van retaldált fejűvel. A refi egy jó gimi, oda viszont mindenkit felvesznek aki oda akar menni.Heti 2 hittanóra van, azzal általános műveltséget bővíthetsz.A többiek kedvesek, a suliba kb 10 bunkót nem találsz. Itt jó magatartásúak tanulnak. Meg akkor ha oda mennél, legalább ismernél valakit: engem, tutira :D Ez tényleg neked való lenne. Van 5 éves nyelvi előkészítő szak, de lehet hogy bezsüntetik jövőre. Viszont ennél jobb sulit tényleg nem tudnék ajánlani!pluszpont, hogy innen akárhova mehetsz: orvosnak, vegyésznek, tanárnak akárminek :)
2012. jan. 31. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!