Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek van jövője az...

Szerintetek van jövője az emberi erőforrás szaknak, ha nincs, miért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs. Miért? Anno jöttek hozzánk gimibe kiselőadást tartani róla, ottani diákok meg egy tanár is. Utána én megkérdeztem a tanárt, hogy mi a véleménye, konkrétan milyen helyeken van rá kereslet... és csak kitérő választ kaptam, semmi érdemlegeset. Meg úgy alapból amit elmondtak róla, az is mind semmitmondó volt...

Én nem ajánlanám, de igazából nézz utána, ilyen végzettséggel hova várják az embert, esetleg keress olyat, aki ezt végezte.

2012. jan. 6. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, igen próbálok olyan embert keresni. Válaszolt is olyan, aki elvégezte és azt mondta, azóta ebben a szakmában dolgozik.. Kinek hogy :)
2012. jan. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!